Home » Arrangementen » Diner & GPS game

Diner & Gps game

We introduceren een nieuw arrangement namelijk de Diner & GPS game. Perfect voor bedrijfs- en groepsevenementen, familie-uitjes en nog veel meer met keuze uit twee verschillende spellen.
 
Operation Mindfall
Live Escape Rotterdam presenteert Operation Mindfall, een nieuwe GPS Adventure Game voor de hele familie, vrienden en collega's. Opetartion Mindfall combineert elementen van geocaching (GPS-vossenjacht), Live Escape Games en augmented Reality tot één teamspel!
 
Verken toerischtische plekjes in Rotterdam maar onthoud dat je maar 2 uur hebt om de wereld te redden!
 
Info
Aantal spelers: vanaf 6 personen (indien meer zullen we meerdere teams vormen)
Duur van het spel: 2 uur
Adviesleeftijd: 12+
 
Prijs: €37,50 (per persoon)
 
Magic Portal
Ontdek Rotterdam op een totaal andere manier! Met een iPad en een koffer vol geheime hulpmiddelen stort je samen met je groep in een volledig nieuw avontuur: Help een aardmannetje om de Magische Poort te vinden waarmee je de wereld weer in evenwicht kan brengen.
 
Vind met behulp van een iPad verschillende GPS-coördinaten en los de verschilllende breinbrekers op. The Magic portal is een spannend avontuur met klassieke raadsels en toegevoegde realiteit middels de laatste technieken!
 
Info
Aantal spelers: van af 6 personen (indien meer zullen we meerdere teams vormen)
Duur van het spel: 2 uur
Adviesleeftijd: alle leeftijden
 
Prijs: €37,50 (per persoon)
 
Reserveren
Reserveren kan telefonisch via 010 413 81 80 of via het reserveer formulier. Vermeld er dan wel even bij dat u voor het Diner & GPS game arrangement wilt reserveren.